behangfiguren

Winactie Kinderkamerstylist.nl

24 mei 2013

Studio POPPY en Kinderkamerstylist.nl hebben samen een winactie opgezet. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Kinderkamerstylist, ‘like’ op Facebook en laat je reactie achter op de site welk behangfiguur je het liefste zou willen winnen.

Wat een leuke reacties zijn daar uit gerold! Kijk maar eens:

Isabelle Goedenavond! Gelukkig nog op tijd….had de nieuwsbrief niet ontvangen….ik zou graag het vliegtuig met naam erachter voor mijn dochter willen winnen.Door mijn werk bij KLM is ze verzot op vliegtuigen! :-)Groetjes,Isabelle
Yvonne Ben helemaal verzot op Die leuke uil op de tak. We zijn nog aan het denken wat we willen, maar deze komt zeker op het kamertje van ons kindje!
susanne ik zou graag de circusolifant willen winnen, helemaal verliefd op!
Linda Allereerst: Wat een superleuke site!  Ik was bezig inspiratie op te doen om de kamer van mijn zoontje op te pimpen naar een grote jongens kamer. En hier vind ik opeens helemaal wat ik zoek. Mijn mannetje zit naast mij en hij is, niet onbelangrijk 😉 ook helemaal enthousiast. Samen hebben we naar t hippe behang gekeken. Ik zie van alles wat ik helemaal te gek vind, maar hij heeft zijn nummer uno zonder twijvel gevonden en vind het Dino behang  ‘zo heel errig leuk en wil die zo héél graag hebben’. Een blaadjeseter met nog meer Dinofiguren erop, een (grote) jongenskamerdroom voor de kleine man!  Groetjes Linda Dinosaurus-021-A
Anouk Mijn zoontje gaat over van een babykamer naar een stoere jongenskamer en voor hem zou ik heel graag de  rups op de tak (tak met rups 008 a) willen winnen en dan in de kleuren rood met stip/rood wil blauw gewerkt/ blauw gewerkt. Wat zou dat super staan!
Anoniem Mijn zoon krijgt een broertje of zusje en dus een nieuwe kamer. Hij zou heel blij zijn met een vliegtuig
Kim Ik zeg wel heel leuk een behangboom, maar ik zie nu pas staan tot €100,- In dat geval gaan we voor de tak met uilen!!  Al zijn wij niet te beroerd om het resterende bedrag bij te legen 😉
Zita Mijn zoontje is dol op dino’s, dus ik ga voor de Stagosaurus in een vintage feel geel dessin! Groetjes, Zita
Kim Maandag wordt ons dochtertje alweer 2 jaar.  Deze meid kan niet wachten tot ze zelf ook een ‘groot’ bed heeft net zoals haar zus.  Na haar verjaardag gaat ze dan ook over naar een peuterbed.  Maar bij een peuterbed hoort natuurlijk ook een peuterkamer 😉  En wat is er leuker dan die af te maken met de behangboom van Poppy.  Behangboom Boom_roodroze_003_B past daar perfect bij!
Monica Voor de babykamer van onze in aantocht zijnde zoon zou ik heel graag het behangfiguur van de super schattige jongen met beer winnen in de kleur 007 B. Of de figuur van het kledingkastje-jongen in de kleur 005 A, want het idee op jullie website van die waslijn met houten knijpers vind ik geweldig!!
Josien http://www.studiopoppy.nl/beest/circus-olifant.html# Deze vind ik heeeeel mooi en super gaaf!!! Zal echt heel super gaaf zijn als we deze mogen winnen voor onze slaapkamer in onze nieuwe huis!
i Wij zouden heel graag meedoen, onze zoon krijgt straks een grote jongens kamer alleen hebben wij simpel het geld niet om allemaal nieuwe dingen te kopen. Zo een mooie behangboom of tak met uil zou super zijn in zijn kamer. Daarom doen wij mee om te proberen te winnen hihi. Misschien kunnen wij hem dan blij maken met zo een stoere tak/boom met uil!
Yvonne Koop Ik beken: ik wil gewoon zo’n superleuk behangfiguur voor mezelf! Sinds kort werk ik (weer) thuis en dat valt me best zwaar af en toe. Vooral omdat ik nog geen echt goede (lees: gezellige) werkplek heb voor mezelf. Binnenkort gaat dat veranderen: onze jongste twee zonen gaan samen op een kamer en het kleinste (baby)kamertje wordt mijn werkhok! Het figuurtje van het kindje dat een loopeendje achter zich aan trekt, past helemaal bij de sfeer van mijn nostalgische webwinkel, dus zal me zeker in combinatie met de nieuwe werkruimte gaan inspireren hier een groot succes van te maken! Groetjes, Yvonne Koop
tjimkje prins http://www.studiopoppy.nl/images/producten/Uiltjes-op-tak_003_A.png Ik ben bezig met een metamorfose van de slaapkamer van mijn oudste dochter, ze krijgt een zusje erbij en samen gaan ze op een kamer. Nu hebben we echt alles losgetrokken, vloer,  pipstudiobehang eraf (want hysterisch) en madame wil alles zo roze mogelijk, uiteraard..de uiltjes op een tak met het vogelhuisje lief!) zal een verwelkome afwisseling zijn op die mierzoete muren 🙂 groetjes Tjimkje & Elin
Arno en Linda Duiven Wat een leuke behangfiguren!!  Wij hebben een tweeling van 3 jaar. Ze slapen samen op 1 kamer en zij zouden de autobus te gek vinden voor op de muur!! 🙂 Ze hebben hem zojuist zelf uitgekozen op de laptop…gelukkig waren ze geheel unaniem! haha Groetjes Arno en Linda, Daan en Jesse
Ceciel Mijn kleine ventje heeft 1 blik op mijn laptop scherm geworpen en roept: ‘ de bussss mama, die wil ik’. Duidelijk dus, die willen we heel graag winnen!
linda http://www.studiopoppy.nl/beest/uiltjes-op-vlaggenlijn.html Voor onze drie dochters op een rijtje, die samen 1 slaapkamer delen! Al vind ik het meisje op de schommel aan de tak ook erg toepasselijk voor ze
Francis Blom Bremer_retro_003_A (alle dieren op elkaar) Ik vind dit echt een hele leuke actie. Zou super gaaf zijn voor op de kamer van mijn zoontje. Heel mooi!
Sabine Tak met schommel kleur  002A. Dit zou onze speelkamer helemaal af maken! Ons dochtertje houdt van schommelen, maar als t dan eens regent heeft ze haar eigen schommel binnen! Supermooi! Gr. Sabine
Ellen De dieren op elkaar in kleur Bremer 003, helemaal leuk voor onze kleine man! Hij is gek op “dielen” ! En we zijn bezig om zijn kamertje kleuterproof te maken, dus dat zou heel erg leuk zijn!
quirine Wat een gave actie! Ik zou voor mijn kleine meisje heel graag het meisje op de schommel aan de boomtak willen winnen! Of iets met vogels, want binnenkort krijgt ze een nieuwe kamer met als thema vogeltjes en vogelhuisjes etc!
Jozefien Ik zou graag een boom winnen!
Eefje Graag een boom, ik leg het resterend bedrag graag bij.
Sophie Leuk! Meisje met de bal in 015A
Janine Ik zou graag de appels winnen vind ze helemaal geweldig
Mieke De olifant op zijn troon vind ik heel mooi. Een roze olifant zou dan ook fantastisch zijn in de babykamer van ons meisje.
Rianne Een vliegtuig met naam. Na 2 meiden en roze kamers heb ik nu een zoontje. Dus er kunnen wel wat stoere jongensdingen bij!
kristianne Die geweldige vw bus! Daar ben ik helemaal weg van en die verzamel ik ook.. zou geweldig staan op de kamer van mijn zoon! !
Corine dat leuke babygeitje natuurlijk! in een turqoise/petrol tintje! Zal mijn ventje helemaal te gek vinden 😉
Jokertje Heel mooi allemaal !  Het mooiste? De kids ( jongen en meisje ) in rood met witte bolletjes Groetjes
marleen Het uiltje op de vlaggenslinger is erg leuk en zou mooi passen bij het kamertje van ons dochtertje. Wat een mooie behangfiguren hebben jullie zeg!
Anoniem Olifant! Die is gekozen door mijn zoontje van tien maanden, om zijn kamer helemaal cool te stylen!
christa Wat een super leuke aktie! Het zou geweldig mooi staan in onze nieuwe baby kamer! Alle inspiratie wordt opgedaan door middel van deze site! Om me de komende maanden helemaal uit te leven! Groetjes Christa  Uiltjes op tak 001 A
Clare Wat een super gave behangfiguren!! De kamer van mijn zoontje mist nog wat op de muur! Een coole vw bus! Die is zo leuk!!
Suzanne De ganzen in retroprint (gele bloemen)!!!!!!!!! Leuk leuk leuk
Jacqueline Aaaaaaah de VW bus !!
Miriam Deze behangfiguren zijn echt heeeel gaaf! Het kamertje van ons derde kindje dat op komst is, is bijna af! Veel inspiratie en ideeën heb ik op deze fantastische site gevonden! Dus is het heel gaaf geworden! Zo’ n mooi behangfiguur zou het helemaal afmaken! We weten nog niet wat het wordt, maar bij een meisje zou ik voor zo’n gave tak met uil gaan. Voor een jongen voor een stoer dier of voertuig….
Sarah Het meisje met de paraplu
Suzanne Oooowww de bus natuurlijk! 😉
WilmaD De olifant, daar wordt een mens toch vrolijk van?
Lydia O super leuke om een kijkje te nemen op de site, zowel die van kinderkamerstylist.nl als die van studiopoppy.nl  Ik word er helemaal enthousiast van! Mijn complimenten naar jullie!!  Vond het moeilijk om een behangfiguur uit te zoeken, zijn zoveel leuke dingen.  Heb gekozen voor uiltjes-op-tak_006_A .
Jans O wat moeilijk… Op de nu nog witte, neutrale babykamer zit nog een erg leuke muursticker van onze kleuter-dochter die daar eerst sliep, maar nu we een babyzoon hebben moet het natuurlijk wel een jongenskamer worden! Bus, kever, of toch het jochie met de kat? Ik denk er graag nog even over na! Of toch de jongen met de knuffel… Ben benieuwd naar de sticker die ik denk dat zal komen ;-)!
Hanneke De behangboom-uil roodroze 003A is helemaal te mooi om waar te zijn! In de kamer van mn dochter zou deze prachtig staan bij haar heuse vogelhuisbed! Eigenlijk wilde ik de boom zelf maken, maar er eentje winnen is natuurlijk nog mooier…
Hanneke En het verschil in prijs, van de te winnen prijs, leg ik graag zelf bij…;-)
Sabine Wat een gave actie is dit!!! We hebben in november dit huis gekocht en hebben onze dochter Mara van bijna drie jaar flink betrokken bij de verhuizing. Ze mocht hierdoor ook zelf de kleur van haar muren uitzoeken en ze heeft gekozen voor zachtblauw. Om het toch een beetje meisjesachtig te houden heb ik dit gecombineerd met paarse tinten en accessoires. Hartstikke leuk alleen zijn de muren nu allemaal kaal en blauw waardoor ze toch de kamer domineren. Met zo’n gaaf behangfiguur heeft de kale blauw muur direct een uitstraling waar je U tegen zegt!!! Een echte blikvanger dus!!! Mijn duimen draaien als een dolle!!!
Sabine Ow en uit al mijn enthousiasme vergeet ik helemaal mijn keuze: Twee-kinderen_031_A en dan natuurlijk met paars behang!!!!

win-actie-banner

Win actie Studio POPPY en Kinderkamerstylist

De uiteindelijke winnaar was Corine! Ik ben benieuwd op dit moment wat haar definitieve keuze zal worden.

Handtekening5

Facebook Twitter Pinterest

Tags: , ,

Laat een reactie achter


vier + = 13