Vintage kinderkamer

Vintage kinderkamer

8 augustus 2013

Een kinderkamer met een vleugje vintage is helemaal 2013. Nieuwe spullen worden gecombineerd met spullen van vele jaren terug. Of de vintage meubels en accessoires zijn in een nieuw jasje gestoken. Dezelfde uitstraling als toen alleen veel makkelijker verkrijgbaar. Want die mooie, ècht vintage spulletjes zijn schaars. Maar gelukkig bewaarden onze ouders meer spullen dan dat wij tegenwoordig zouden doen. Marktplaats bestond toen immers nog niet. Dus de hoogste tijd om eens die zolder op te gaan en in je jeugd te gaan spitten. Vast en zeker dat je er een aantal waardevolle schatten vindt die nu prima dienst doen voor de vintage kinderkamer.

En het hoeft niet veel te zijn, want een aantal eyecatchers zijn al voldoende. Kijk maar eens naar deze inspiratie foto van de vintage kinderkamer. Een mooi in-het-oog-springend kastje, leuke vintage prent in prachtige kleuren en een lampje er op en klaar!

vintage kinderkamer1 – Figuurlamp Gans van Heico (Kidzsupplies.nl)
2 – Brocante kast. Nieuwe kast met de vintage look. (Kijkbijfrancine.nl)
3 – Vlaggenslinger met de hand gemaakt. (Jipbyjan.nl)
4 – Vintage print op houten plankje. (Cutecatgifts.com)
5 – Vintage boerderij van Fisher Price (Deoudespeelkamer.nl) 
6 – Behangbeest Gans handgemaakt van vintage behang van Studio POPPY (Studiopoppy.nl)

Facebook Twitter Pinterest

Tags: , , , , , , ,

1 reactie

  1. […] ook eens naar de blog vintage kinderkamer voor inspiratie van accessoires voor vintage kinderkamers. Het vintage behang valt absoluut onder […]

Laat een reactie achter


9 − = zes