Vintage behang kinderkamer

Vintage behang voor kinderkamer

18 augustus 2013

Vintage behang of ook wel retro behang komt uit de jaren ’60 of ’70. Het behang kenmerkt zich door de felle kleuren en opvallende vormen zoals bloemen, bollen, blokken en barokachtige vormen. In de jaren ’60 zette men zich af tegen de huidige maatschappij en deze kleuren en vormen voor behang was vernieuwend en zeer gewild. Iedereen had een vrolijk behangen muur in huis.

Vintage behang is nooit helemaal weggeweest maar in deze tijd van haast, stress en spoed is er een hang naar vroeger. En vintage behang past helemaal in dit plaatje. Het is ideaal te combineren met moderne spulletjes als je alleen van een vintage accent houdt.

Wanneer je de kinderkamer graag wil behangen met vintage behang, zoek dan 1 muurtje uit of kies voor een behangfiguur gemaakt van echt vintage behang. Beiden kan natuurlijk ook, dat is het voordeel van vintage behang dat het onderling heel erg makkelijk te combineren is.

Kijk ook eens naar de blog vintage kinderkamer voor inspiratie van accessoires voor vintage kinderkamers. Het vintage behang valt absoluut onder de trends 2013 voor kinderkamers, lees deze blog dan ook eens voor inspiratie kinderkamer.

De behangbeesten ‘Bremer Stadsmuzikanten’ zijn van Studio POPPY. De overige foto’s zijn van Pinterest.

VintageHandtekening5

Facebook Twitter Pinterest

Tags: , , , , , , , , , ,

Laat een reactie achter


6 − = vijf