Muurdecoratie kinderkamer meisje

Studio POPPY op fijnewebadresjes.nl

29 september 2013

Sinds kort is er een nieuwe verzamelsite in de lucht met de fijnste webshops. Je weet wel, dat leuke winkelstraatje in de stad, maar dan op het web. Voor als je niet altijd in de gelegenheid bent om de ‘echte’ stenen winkeltjes af te struinen. De naam van site is fijnewebadresjes.nl en de eigenaar Ellen heeft Studio POPPY ook opgemerkt als een fijn webadresje.

Kijk eens naar haar blog: Behangfiguren.

Tijd om Ellen eens te interviewen van fijnewebadresjes om meer te weten te komen!

logo-klein

Wie ben je?
Ik ben Ellen, 38 jaar oud en ik woon in een klein dorp in de Achterhoek samen met Paul en mijn kinderen, een meisje van 10 en een jongen van 7 jaar. In 2010 ben ik voor mezelf begonnen als communicatieadviseur en tekstschrijver. In 2011 kwam daar Love, Peace & Joy  bij, een webshop met kinderkleding en cadeautjes met een vleugje retro. Het zelfstandig ondernemerschap geeft mij enorm veel energie en ik ben heel erg blij dat ik nu dagelijks bezig ben met de dingen die ik écht leuk vind. Ik schrijf graag en ik hou van mooie spullen en creatieve mensen. Paul is grafisch ontwerper en verantwoordelijk voor het ontwerp van ‘al mijn websites’. Dat bij elkaar vormt de basis voor Fijne webadresjes een verzamelsite die ik afgelopen september lanceerde onder de vlag van mijn communicatiebureau.

Hoe ben je op het idee gekomen om Fijne webadresjes op te zetten?
Fijne webadresjes is ontstaan vanuit de gedachte dat niets leuker is dan lekker shoppen in een mooie, oude stad, waar je nog van die fijne zijstraatjes vindt met originele winkeltjes. Maar als je, zoals ik, in een beetje een uithoek van het land woont zijn die allerleukste steden niet om de hoek te vinden. Daarom kies ik vaak voor het gemak van online shoppen, want ook op het internet zijn veel fijne adresjes te vinden, maar je moet ze maar net even vinden én onthouden. Zo kwam ik op Fijne webadresjes: hét uitgangspunt als je op zoek bent naar de mooiste en meest bijzondere adresjes op het web. Hierbij gebruik ik mijn eigen ervaring als webshophouder en mijn ideeën over hoe ik zo’n verzamelsite vanuit mijn perfectionisme voor kwaliteit en uitstraling graag zou zien.

Wat wil je graag bereiken?
Mijn voornaamste doel met Fijne webadresjes is om met een leuk clubje professionele webshophouders samen op een positieve, verrassende en persoonlijke manier extra attentiewaarde op te bouwen voor onze shops. Ik wil het graag vernieuwend houden en alleen sites plaatsen die mij in alle opzichten een goed gevoel geven. Dat goede gevoel komt voort uit een combinatie van het ontwerp van de site, gebruik en kwaliteit van beeldmateriaal, het unieke aanbod, de creativiteit en vooral ook een stukje persoonlijkheid. Die lat ligt best hoog, maar het moet geen standaard verzamelsite worden, daar zijn er immers al zo veel van. Voor de bezoekers wil ik vooral verrassend, uniek en inspirerend zijn!

Nog andere dingen die je leuk vindt om te doen?
Oei, ik ben een echte workaholic, maar ik breng natuurlijk ook graag tijd door met Paul en mijn kids. Ik kan genieten van een dagje uitwaaien op het strand, een fijne boswandeling, lekker uit eten gaan, zelf kokkerellen of een goed gesprek met vrienden, glaasje wijn erbij. Zo eens in de tijd plan ik een wellnessdagje met Paul of een vriendin, daardoor gaat mijn brein altijd weer heerlijk borrelen en kan ik uitgerust en vol nieuwe ideeën weer verder. Wat ik ook erg leuk vind om te doen is het opknappen van oude meubeltjes, maar daarvoor ontbreekt het momenteel aan tijd. Een kastje dat ik scoor bij oma op zolder of in de kringloop en daar dan weer iets moois van maken vind ik erg leuk!

We krijgen dus nog veel van je te horen?
Ik ben best een bescheiden mens, maar natuurlijk antwoord ik daarop volmondig ja. Voorlopig zit ik niet stil en zijn er nog volop ideeën. Twee bedrijven runnen en Fijne webadresjes erbij is overigens voorlopig wel even genoeg. De basis staat en daarop ga ik nu lekker verder bouwen!

Behangbeest uil

Facebook Twitter Pinterest

Tags: , , , , , , ,

Laat een reactie achter


zes − 3 =