Studio POPPY in de showrooms van babywarenhuizen

5 mei 2014

Eens in de zoveel tijd krijgt Studio POPPY de vraag iets te maken voor een showroom van een kinderkamertje.

Grote babywarenhuizen schakelen bijna altijd een interieurstylist(e) in om de kamertjes zo mooi en bijzonder mogelijk aan te kleden. Wat een eer als er aan Studio POPPY gedacht wordt! Er mag dan ook wel gezegd worden dat je met de behangfiguren van Studio POPPY ontzettend veel thema’s kan bedenken. Is het niet de vorm van het silhouette, dan is het wel de kleur of print van het behang. Een retro behang geeft natuurlijk een heel andere sfeer dan een een rood met wit gestipt behang.

Het eerste kamertje is ingericht door Evelien Olifiers bij Kidsfactory in Keulen. Wat een mooie kleuren. Tip: bestel eerst een behangfiguur bij Studio POPPY en kies daarna met behulp van kleurenstalen de perfecte muurverf. Het meisje met paraplu komt zo volledig tot haar recht.

Behangfiguur

 

Behangfiguur retro

 

 

De tweede kinderkamer is ook door Evelien Olifiers ontworpen. Hier is voor deze meisjeskamer een ballet thema gekozen en hangt er dit behangfiguur. Wel in stoere kleuren zwart en wit! Niet verwacht, juist erg mooi! Deze kinderkamer is te zien bij Babypark Gouda.

Behangfiguur balletdanseres

 

behang meisjeskamer

 

Het derde kinderkamertje is ingericht door Kidsroom Beuningen. Ze hebben de behangboom met uiltjes en de tak met uiltjes gebruikt. Alles in blauw met lime voor een mooie eenheid. De laatste kinderkamer is ook ingericht door Kidsroom Beuningen. De Bremer Stadsmuzikanten van echt retro behang!

 

Behangboom

Behangboom

 

 

 

Kinderkamer muurdecoratie behang

Facebook Twitter Pinterest

Tags: , , , , , ,

Laat een reactie achter


8 × = zestien