Interview kleurinspiratie.nl

17 maart 2013

Een tijdje terug benaderde Marloes van Sanoma Media mij voor een interview over Studio POPPY. Of ik dat wel wilde? Kost het je niet teveel tijd? WELNEE!! Ben nog nooit van mijn leven geïnterviewd!

Of wacht….. dat is niet waar…. ben wel eens geïnterviewd door De Telegraaf. Dat klinkt heel wat hè? Dat was in 1999 toen ik stage liep op Sint Maarten. In 1999 ging hurricane George in alle hevigheid over het eiland en vandaar dat De Telegraaf belde: een nederlands slachtoffer. Met ons was niets aan de hand, het hotel was gelukkig niet gebouwd van planken met een golfplaat er op. Afijn, een interview met de krant. Het verhaal herkende ik uiteindelijk niet en mijn naam was ook verkeerd gespeld.

Maar op dit interview met kleurinspratie.nl ben ik heel trots! Het verwoordt exact wat mijn passies zijn en hoe Studio POPPY zich onderscheidt van het aanbod in muurdecoraties.

Veel leesplezier!Handtekening2

Facebook Twitter Pinterest

Tags: , , , , , , , , , ,

Laat een reactie achter


drie × = 21