Ezel behangbeest

Een bijzonder ezel kamertje…

6 december 2013

Een bijzonder ezel kamertje met een bijzonder verhaal…!

In mei 2013 kregen we een mailtje van Miranda, of wij een echt ezel kamertje konden maken? Het kamertje was alleen wel een beetje te klein voor een ezel behangbeest van 1,5 meter… En o ja, eigenlijk moeten het er twee zijn! Uhm….dat gaat dus helemaal niet passen. Nu is alles handwerk bij Studio POPPY dus uiteraard geen probleem om de ezeltjes wat kleiner te maken.

Toen was er even radiostilte…

Na een maand mailde Miranda dat haar zus Elisabeth, tijdens haar vakantie in Kroatie, 11 weken te vroeg was bevallen van een meisje. Veerle.

Elisabeth:

Veerle is 11 weken te vroeg geboren en dat op vakantie in Kroatië.

Ze heeft 2 weken in t ziekenhuis te Split in de couveuse gelegen, en dat waren 2 hele heftige en emotionele weken. Als ik er nu weer aan terug denk, staan de tranen weer in mijn ogen. We mochten maar 1 uurtje per dag bij haar en konden haar amper aanraken.
Daarna was ze aardig stabiel en mocht ze met een ambulancevliegtuig overgevlogen worden naar Nederland. Ze heeft nog 6 weken in Medisch Centrum Leeuwarden gelegen. En in het MCL hebben we haar voor het eerst vast kunnen houden en wat is dat bijzonder, na 2 weken onzekerheid, eindelijk je meisje vast houden! De zorg in Nederland is ook heel anders, het voelt als een warm bad. Je mag 24 uur per dag bij je kindje, de verzorging mag je helemaal zelf doen en je mag heerlijk met haar buidelen (huid op huid contact)
En toen brak de dag aan dat we naar huis mochten, ik was 8 weken niet thuis geweest, want we wonen op een eiland en ik wilde niet weg bij Veerle.

Blog Ezel

 

En dan kom je thuis, loop je naar t kinderkamertje, ik dacht we gaan naar het kamertje waar we nog niet zoveel aan gedaan hebben (alleen wit geverfd en de meubels neergezet) Maar ik was ontroerd, wat een metamorfose en wat een prachtig kamertje. Ik was sprakeloos….. Wij vonden t zo mooi, dit wilde ik zo graag….vooral het behang met de ezels, dat had ik Miranda laten zien halverwege mijn zwangerschap, maar dat behang was veel te groot voor ons kleine kamertje….maar 2 ezeltjes is nog veel mooier.

Behangbeest ezel

 

Wij hebben ook zelf 2 ezels (ik heb zwak voor ezels). Frits (3 jaar) Lana (4 jaar) Ze staan bij ons naast huis. Wij wonen op een duin 40 meter hoger dan het dorp zelf, naast de vuurtoren. Een uniek plekje van t eiland, we hebben prachtig uitzicht, uitzicht over het eiland, noordzee, Waddenzee echt prachtig, al zeg ik het zelf. Wat ook zo heerlijk is, dat je direct de natuur in stapt als je naar buiten gaat.. Mooier wonen kan haast niet!!!

Ezel behangbeest

 

 

 

Behangbeest ezel

Wij vonden de ezeltjes in de tuin zo schattig, het kamertje zo mooi geworden en we zijn zo blij dat alles goed gaat met Veerle! Dat verdient een plekje op onze blog zodat iedereen het bijzondere verhaal kan lezen.

Ezel

 

Facebook Twitter Pinterest

Tags: , , , , ,

2 reacties

  1. Als ik t blog lees stromen er weer tranen over mijn wangen…
    Lies was zwanger, en wilde graag een ezelkamertje voor de baby, maar MIEK dat past niet! Lies en vin gingen eerst nog op vakantie naar Kroatië, ik had inmiddels contact gehad met nicoline van studiopoppy, alles was mogelijk!!! Ik dacht dat kan mooi in hun vakantie als verrassing, maar dat verliep helaas anders!!! We zaten 2 dagen nadat lies en voor waren vertrokken ook in kroatie. Omdat ons veelste kleine nichtje was geboren. Het was vreselijk om lies en vin zo te zien, zoveel emoties, zoveel spanning…. En zo’n klein poppetje in de couveuse. Maar we zijn nog steeds blij dat we zo dichtbij jullie konden zijn in deze moeilijkste tijd uit jullie leven. Na een week gingen we terug naar Nederland, meteen nicoline gemaild van studio poppy! Ze gong t meteen in orde maken!!! Super! We hebben het mooiste babykamertje vd wereld gemaakt!!! En nu verhuisd onze lieve Veerle bijna vanuit haar wieg bij papa en mama naar haar eigen ezelkamertje! Slaap lekker lief nichtje, in je eigen kamertje wat we met heel veel liefde voor je hebben gemaakt…

    • admin schreef:

      En als ik jouw reactie lees Miranda stromen bij mij weer de tranen over mijn wangen. Het is wat hè wat zo’n mini mensje met je kan doen 🙂

Laat een reactie achter


acht + = 16