Blog Hippeshops.nl

29 mei 2013

nAz9BdbrVPDe blog van Hippeshops.nl: De hipste behangfiguren van Studio POPPY

Theresia’s Choice – Muurstickers kennen we allemaal wel, de mooiste teksten en de liefste afbeeldingen plak je zo op de muur. Mooi en decoratief maar wanneer je echt wilt knallen op de babykamer of kinderkamer dan zoek je vast iets anders. Iets met kleur en vormen waar je de kinderkamer speciaal en uniek mee maakt. Muurdecoratie die bijzonder is en die je niet zo snel bij iemand anders vindt. Studio POPPY maakt de meest mooie series, die mag je niet missen.

De behangfiguren van Studio POPPY herken je aan de nostalgische touch. Het idee van Ot en Sien en Holly Hobbie zie je terug in deze afbeeldingen. Naast de nostalgie in de behangfiguren kun je het nog meer retro doen aanvoelen door de verschillende printjes behang. Van hip tot retro, zo heb je voor ieder figuur vele verschillende printjes zodat jouw behangfiguur in de slaapkamer van jouw prins of prinses heel uniek is en blijft. Door de wisselende behangcollecties in de behangpatronen zijn de figuren gelimiteerd en daardoor dus altijd uniek! Daarbij hebben ze ook een heel mooi groot formaat. Een echte eye-catcher. En daar houden wij zo van bij Hippe Shops!BvFgezQ4L4

 

Het creatieve brein achter studio POPPY is Nicoline, zij studeerde aan de Kunstacademie Minerva en werkte daarna een aantal jaar in het bedrijfsleven. Samen met haar man en kinderen woont ze in een schattig monumentaal poppenhuispandje midden in Amsterdam.

OlUgcEpOdcDoor de geboorte van haar dochtertjes werd haar creatieve passie opnieuw aangewakkerd en zo werden al die mooie behangfiguren geboren, de start van Studio POPPY. Nicoline houdt ervan om een glimlach te toveren op de gezichten van de kleintjes maar ook op de gezichten van volwassenen.

Of je nu op zoek bent naar een stoere piraat voor je zoontje zijn slaapkamer, een lieve print voor je dochtertjes kamer of een theepot met twee kopjes voor op de keukenmuur, maar ook die hippe surfbus staat wel heel erg stoer op de slaapkamer van je zoon of misschien wel op je eigen werkkamer want met een afmeting van 150 x 80 cm heb je wel wat op je muur, je vindt het allemaal bij Studio POPPY. Omdat alle afbeeldingen zo ontzettend liefelijk zijn en uniek is het wel eventjes heel lastig kiezen want welke is nu echt de allerleukste?

WHQwwtNqabAlle behangfiguren, behangdieren, behangvoertuigen en behangbomen worden allemaal op bestelling handgemaakt door Nicoline. Met de grootste zorg want de kwaliteit staat hoog in het vaandel. De behangfiguren worden gemaakt uit hoogwaardige behangsoorten, een perfecte uitvoering en worden uiteraard goed verpakt voor de verzending. Het enige wat jij nog hoeft te doen is deze prachtige creaties op de muur van de kinderkamer plakken, te genieten van dat blije bekkie en alle complimenten in ontvangst nemen.

studiopoppy_hippeshops

 

Studiopoppy Muurdecoraties van modern en vintage behang. Een meisje met knuffelbeer of een reusachtige boom met schommel op bestelling handgemaakt!

Facebook Twitter Pinterest

Tags: , , , , , , ,

Laat een reactie achter


+ 2 = zeven