Villa KakelBONT

1 april 2013

Studio POPPY is gek op mooie wanddecoraties en ze zijn op allerlei verschillende manieren te variëren. Maar we zijn natuurlijk vooral fan van allerlei soorten behang en hier volgen een aantal tips hoe je ook met druk behang  eenheid en rust kan creëren.

Decoratief behang op één wand zorgt ervoor dat je wel het speelse karakter aan een ruimte geeft, maar dat het niet te druk wordt. Je kunt het zo gek maken als je zelf wil. Behang van Catalina Estrada uit Spanje is een mooi voorbeeld hiervan. Zij maken gebruik van drukke grafische patronen die fantastisch staan op één muur. De hele kamer kan iets teveel van het goede worden.

Huis4

 

Wat ook een erg mooi effect geeft is om behangfiguren of behangbeesten van Studio POPPY te combineren met muurstickers. Er is volop keuze in zowel de behangbeesten als de muurstickers. Laat je fantasie er maar op los!

Voorlopig de laatste variant: durf ook te combineren met verschillende behangprints door elkaar. Ze matchen vaak prachtig met elkaar en het decoratieve karakter wordt hierdoor versterkt. Bollen, ruiten, bloem, het maakt echt niet uit zolang de kleurstelling maar hetzelfde is. Bepaal dat dan ook van tevoren om te voorkomen dat het toch een te bont geheel wordt. 

 

Huis2

 

Handtekening5

Facebook Twitter Pinterest

Tags: , , , , , , , , , ,

Laat een reactie achter


2 − twee =